maanantai 25. tammikuuta 2016

Extract of an illusive diary


Mukavaa maanantaita, ihanat! Mietin pitkään seuraavan postauksen aihetta, kunnes keksin: tänään tarinoin ajatuksista, joita minä aivan sairauteni alussa (12-vuotiaana epävarmana tyttönä) tunsin. Kuten otsikko kertoo, kokosin ajatukseni kuvitteellisen päiväkirjamerkinnän muotoon; kyseinen merkintä luultavasti löytyisi päiväkirjastani, jos olisin sellaisen omistanut.
      Rakas päiväkirja! Kaikki tytöt puhuivat taas siitä herkkulakosta.. Olen varma, että minussa on jotain vikaa. Varmasti olisin paljon onnelisempi jos laihduttaisin.. Edes muutaman kilon.. Kaduttaa kun laitoin koulussakin niin paljon rasvaa leivälle. Illalla kävin taas vaa'aalla ja toivoin sydämeni pohjasta, että se näyttäisi vähemmän. Mitä pienempi lukema, sen parempi ihminen olen. Äsken kysyin äidiltä, olenko läski ja vastaus oli kieltävä. Toivoisin että hän lakkaisi valehtelemasta.. Ahdistaa niin valtavasti..
     Rankkaa tekstiä taas, myönnän, mutta jospa ensi kerralla jotain keveämpää.. Hyvää yötä, ihanat! <3 P.S. IHANA laulu: https://www.youtube.com/watch?v=ZnaQ0SZehFQ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti