sunnuntai 7. helmikuuta 2016

A journey of opportunities” and “Steps to satisfaction”


Pohdiskelevaa sunnuntai-iltaa, ihanat! Vilpittömät anteeksipyyntöni siitä, että olen laiminlyönyt blogiani (viimeisin postaus on ilmestynyt näköjään 25. viime kuuta); en oikein osaa sanoa, miksi en ole kirjoitellut.. Löysin kuitenkin tiistaina joululahjakalenteristani kaksi ihanaa “aforismia” - joiden sanojia en valitettavasti tiedä – jotka haluaisin jakaa teille:
      “Sinulla on kyky saavuttaa haluamasi; olemuksessasi on kaikki kuviteltavissa olevat mahdollisuudet. Tähtää aina korkeammalle kuin mihin luulet pääseväsi.
      Tulet hyvin usein huomaamaan, että kun mielikuvituksesi päästää kykysi irti, voit saavuttaa minkä tahansa päämäärän.
      Säilytä aina usko siihen, että lopulta onnistut kaikissa tekemisissäsi, äläkä milloinkaan unohda sinnikkyyden, kurinalaisuuden ja päättäväisyyden arvoa.
      Sinun on määrä olla sellainen, miksi olet unelmoinut tulevasi.”
      “Et voi olla kaikkea kaikille ihmisille. Et voi tehdä kaikkea kerralla. Et voi tehdä kaikkea yhtä hyvin. Et voi olla kaikessa muita parempi.
      Siispä sinun pitää ottaa selvää kuka olet – ja olla sitä. Sinun pitää päättää mikä on etusijalla ja tehdä se ensin. Sinun pitää oppia olemaan kilpailematta toisten kanssa, koska vain sinä olet oman itsesi ekspertti.
      Opit hyväksymään oman ainutlaatuisuutesi. Opit tekemään valintoja ja päätöksiä. Opit elämään omien rajoitustesi kanssa. Opit antamaan itsellesi arvoa ja pystyt olemaan paras mahdollinen sinä.”
      Tällaisia ajatuksia tällä kertaa, yritän postailla jatkossa ahkerammin. Hyvää yötä, ihanat! P.S. Varmaan olen tämänkin linkittänyt, mutta: https://www.youtube.com/watch?v=upgqzAH_Q6A

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti