torstai 21. tammikuuta 2016

Ten not so well-known facts about me




Rauhallista torstaita, ihanat! Kuten viimeksi lupailin, aion tänään paljastaa kymmenen ”ei-niin-tunnettua” faktaa itsestäni. Nämä eivät ole missään järjestyksessä.
      1) Olen harrastanut satubalettia pienenä. Lopetin, koska en kestänyt sitä, että kaikki muut oppivat minua paljon nopeammin.
2) En ole koskaan keilannut. Jep, tiedän mitä ajattelette.. :D Mutta siihen ei ole tarjoutunut tilaisuutta!
3) Laitan aina puuron päälle jogurttia. Tämä Tanskassa oppimani tapa on herättänyt hämmennystä niin kuoroleireillä kuin osastolla.
4) Kuorin usein kurkun syödessäni sitä. Minusta se maistuu silloin paremmalta, ja toisaalta, ärtyneenä vatsani ei pidä mistään kuorista.
5) Olen TOSI kova halaamaan (tämän tosin suurin osa läheisistäni on saanut tuta)! Meillä on valokuva-albumissa yksi kokonainen aukeama kuvia, joissa halaan milloin ketäkin/ mitäkin.
6) Olen koukussa Himohamstraajat-ohjelmaan. Sen katsominen saa minut tajuamaan, että en todellakaan ole hamstraaja.. :D
7) Tykkään matkustaa junalla. En tiedä miksi, mutta ainakin yksi syy on, että junassa pääsee jonkun verran jaloittelemaan – vatsa kun ei nykyään kestä yli kahden tunnin istumista putkeen.
8) Tiedän muun muassa, kuka on Sandy Denny (ilman Wikipediaa). Tästä kaikki kunnia isälleni, joka edelleen kuuntelee kyeistä artistia hyvin, hyvin usein.
9) En edelleenkään osaa leikata oikean käden kynsiäni, myös vasemman käden ja varpaiden kynnet leikkaan aina liian lyhyiksi.. :D
10) Pelkään revontulia.. Häpeän myöntää sitä, sillä en tiedä KETÄÄN toista, joka pelkäisi niitä. En edes tiedä, miksi pelkään; mietimme sitä usein terapiassa, ja ehkä perimmäinen syy on, että niissä on jotenkin aavemainen tunnelma. Hassua on, että en pelkää revontulia kuvassa lainkaan, mutta luonnossa pelko alkaa hiipiä päälle.
      Paljastuksia tällä kertaa, katsotaanpa mistä aiheesta seuraava postaus syntyy. Hyvää yötä, ihanat (itsekin yritän nukkua paremmin kun vatsa antoi viime yönä nukkua vain ~ kuusi tuntia)! <3 P.S. Innostuin pitkästä aikaa kuuntelemaan tätä kaunista kappaletta (en muista, olenko jo linkittänyt): https://www.youtube.com/watch?v=b6t4Zs5Yq_k


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti