sunnuntai 16. syyskuuta 2018

The most beautiful angel of heaven

Kirpeä syystervehdys, rakkaat lukijat! Blogini tuntuu hiljentyneen täysin, mutta sille on syynsä: äiti sairasti reilut kaksi vuotta parantumatonta syöpää, ja sai viime viikonloppuna, lauantain vastaisena yönä kolmelta ikirauhan ja levon. Äiti oli kuollessaan ihan superkaunis, Taivaan Kaunein Enkeli (sain olla laittamassa häntä hoitajan kanssa). Hänen muistokseen julkaisen tämän postauksen..

Äiti. Henkilö, joka kantaa sinua kohdussaan 9 pitkää kuukautta tai muutoin ottaa sinut siipiensä suojaan. Henkilö, joka rakastaa sinua pyyteettömästi kaikkine vikoinesi ja mokinesi. Henkilö, joka nostaa sinut pystyyn ja hoitaa haavasi kaaduttuasi. Henkilö, joka opettaa sinulle elämäsi tärkeimmät arvot. (Henkilö, joka tarkastaa jokaisen englanninaineesi havitellessasi parempaa arvosanaa.) Henkilö, jonka menettäminen sattuu kuin veitsi sydämeen. Henkilö, jota sinä rakastit - ja rakastat - koko sydämestäsi. 

Elise. Wikipedian mukaan Elise on lyhennys nimestä Elisabet; hepreaksi Eliseba, "Jumala on valani" tai "Jumala antaa avun". Elise oli kiinnostunut etymologiasta, mutta ihmisenä hän oli äärimmäisen lempeä, aurinkoinen, empatiakykyinen ja rakastettava persoona. Hän ei koskaan ajatellut itseään, vaan laittoi aina kaikki muut etusijalle.

Kiitos aivan kaikesta, äiti, ja hyvää Taivasmatkaa! Rakkaus ei koskaan kuole; se on "väkevämpi kuolemaa".

Sydän on tuhansina palasina, mutta pikku hiljaa se korjataan.. Äiti lähti aivan liian äkkiä, mutta elämä kantaa ja aika parantaa haavat. Oli lohdullista nähdä hymy hänen kasvoillaan. Yritän tästä lähtien taas panostaa blogiin enemmän; olette rakkaita! P.S. Tämä on IHANA: https://www.youtube.com/watch?v=HK1J4s2GesA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti