sunnuntai 24. toukokuuta 2015



The ABC of resources
Heippa pitkästä aikaa, ihanat! Pahoitteluni, että ”huominen” (torstai) vähän venähti.. Eilen taas olin hoitamassa ystäväni kanssa neljä tuntia kahdeksaa ihanaa lasta, mikä tuntuu – uskokaa tai älkää – niskassa ja hartioissa. Tänään kuitenkin saatte lukea uuden, vähän erilaisen postauksen: luettelen muutamia kirjaimia, jotka liittyvät elämäni voimavaroihin
A: Aurinko. ”Voin tehdä mitä vain, kun aurinko paistaa - -” (Wilma Rudolph)
J: Juha Tapio. Vaikka mainitsen musiikin seuraavaksi, on Juha Tapio pakko nostaa ”jalustalle”. On tuskin jäänyt epäselväksi, että pidän hänen tuotannostaan.. :D Löysin Juhan kappaleet vuonna 2011, kun yksi parhaista ystävistäni soitti minulle YouTubesta ”Sitkeän Sydämen” lähtiessään takaisin kotikaupunkiinsa.
M: Musiikki. Yksinkertaisesti; no music, no life!
O: Osasto. Kyseisestä paikasta lähtiessäni olen ymmärtänyt, millainen voimavara se onkaan ollut. Myös optimistinen elämänasenteeni lukeutuu voimavaroihin.
P: Perhe, poikaystävä. Perhe on ollut korvaamaton voimavara, enkä hyvin todennäköisesti olisi tässä pisteessä ilman heidän jatkuvaa tukeaan. Myös poikaystäväni on osoittanut täyden tukensa minulle siitä lähtien, kun olemme tunteneet.
S: Suku. Suvun merkitys elämässäni on ollut hyvin merkittävä. Laskin kerran osastolla ollessani, että minulla on ainakin kolmisenkymmentä välittävää sukulaista!
T: Terapia. Voin sanoa vain yhden sanan; kiitos. Se, että sain kertoa ahdistavista ajatuksistani jollekulle ulkopuoliselle, on ollut valtavan tärkeää.
U: Uskonto. Myös uskonto on näytellyt merkittävää roolia voimavaroissa, sillä olen kokenut turvallisuuden tunnetta voidessani pyytää apua Jumalalta.
Y: Ystävät. Samoin teille; kiitos!
Tästä tuli tällainen lyhyehkö postaus, huomenna toivottavasti pidempi. Nyt kuitenkin hyvää yötä kaikille, olette ihania! ♥ P.S. Ihana laulu ystävyydestä: https://www.youtube.com/watch?v=yJYXItns2ik  P.S.2. O:n kohdalle voimavaroihin kuuluvat myös opettajat, joista osasta on tullut kuin ystäviä. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti